enlv
Jaunumi

Satiksmes ierobežojumi “Brīvības stafetes” norises laikā.

4.maijā Jelgavā norisināsies skolu un pilsētas iedzīvotāju komandu skriešanas stafetes “BRĪVĪBAS STAFETES”. Skrējiena norises laikā no plkst. 10.50 līdz plkst.12.00 tiks slēgta satiksme Lielajā ielā no Pulkveža Brieža ielas līdz Akadēmijas ielai. Norādītajā laika periodā tiks slēgtas autobusu pieturas “Centrs” un “Mātera uz Lielās” Lielā ielā abos virzienos. Autobusi slēgtos ielu posmus apbrauks pa apvedceļiem.

Sabiedriskais transports 1. un 19. maršrutā braucot virzienā no Pārlielupes Dobeles virzienā slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Lielo ielu – J.Čakstes bulvāri – Raiņa ielu – O. Kalpaka ielu – Lielo ielu, tālāk pa ierasto maršrutu. Autobusi 1., 15. un 18. maršrutā braucot virzienā no Dobeles šosejas Pārlielupes virzienā slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Lielo ielu – O. Kalpaka ielu – Raiņa ielu – J. Čakstes bulvāri – Lielo ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgtas autobusu pieturas “Mātera uz Lielās” un “Centrs” Lielā ielā abos virzienos. 1.maršruta reiss 11.00 no Centra virzienā uz Ozolnieku skolu un 9.maršruta reiss 11.10 no Centra virzienā uz Āni tiks uzsākti no autobusu pieturas “Jelgavas pils” Lielā ielā.

2. maršruta reiss 11.05 no Svētes braucot uz Teteli slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Raiņa ielu – J. Čakstes bulvāri Lielo ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgtas autobusu pieturas “Svētes iela” Mātera ielā.

4. maršruta reisi 10.45, 11.15 un 11.40 no Meiju ceļa braucot uz Ģintermuižu slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Kr. Barona ielu – Lielo ielu – O. Kalpaka ielu – Raiņa ielu – Pasta ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgta autobusu pietura “Autoosta” Pasta ielā.

Sabiedriskais transports 5.,12.,13. un 14a. maršrutā braucot virzienā no Pārlielupes slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Lielo ielu – J. Čakstes bulvāri – Raiņa ielu – Pasta ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgtas autobusu pieturas “Centrs” Lielā ielā un “Autoosta” Pasta ielā.

7.maršruta reiss., 10.45 no Meju ceļa virzienā uz Kārniņiem, 8.maršruta reiss 11.00 no Bemberiem virzienā uz Romas krogu un 22.maršruta reiss 11.10 no Asteru ielas virzienā uz Jelgavas staciju slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Lielo ielu – O. Kalpaka ielu – Raiņa ielu – Pasta ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgtas autobusu pieturas “Mātera uz Lielās” Lielā ielā un “Autoosta” Pasta ielā.

16.maršruta reiss 11.05 no Teteles virzienā uz Svēti slēgto Lielās ielas posmu apbrauks pa Lielo ielu – J.Čakstes bulvāri – Raiņa ielu, tālāk pa ierasto maršrutu, slēgtas autobusu pieturas “Centrs” Lielā ielā un “Mātera iela” uz Mātera ielas.

Atvainojamies par radītajām neērtībām.

SIA “Jelgavas autobusu parks”

Burtu palielināšana
Kontrasti